Håndlister til glasværn

Vælg håndliste i sort eller aluminium til at styrke og give en flot afslutning på dit glasværn og -gelænder. Håndlisten fåes til forskellige glastykkelser og monteres let med montagetape, så du nemt kan gøre det selv.

Kontakt os altid gerne for rådgivning eller kontrol opmåling, når du har bestilt glasværn her hos Danværn.

Viser alle 3 resultater

Håndlister til glasværn

Giv dit glasværn et flot udseende og beskyt glasset med håndlister. Håndlisterne spiller en afgørende rolle i både sikkerheden og holdbarheden af dit glasværn.

Udover at være en elegant tilføjelse, styrker håndlisten strukturen af dit værn og beskytter glasset mod brud. Den bidrager også til at minimere risikoen for del-laminering af glasset, hvilket er vitalt for langtidsholdbarheden og sikkerheden.

Håndlisterne er nemme at skære til, med en kapsav, enten på værkstedet eller direkte på byggepladsen.

Håndlister i aluminium og sort

Vores håndlister er fremstillet i aluminium, som ikke kun tilføjer et moderne og rent look til dit glasværn, men også gør toppen af værnet behagelig at holde ved. De fuldender dit design og løfter visuelt hele konstruktionen, hvad enten det er i et hjem eller et større lejlighedsbyggeri.

Vores håndlister fås i sort og aluminium, så du kan være det look, der passer bedst til resten af byggeriet.

Gør dit glasværn komplet med en af Danværns elegante håndlister. De tilbyder ikke kun en visuel opgradering men garanterer også ekstra styrke og beskyttelse mod elementerne, hvilket gør dem til en essentiel komponent i ethvert glasværnsprojekt.

 

Sort håndliste til glasværn
Håndlister til glasværn
Håndliste inox børstet aluminium
0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen