Glasbolte til glasværn

Lav en flot afslutning på glashegnet med vores glasbolte i zink og rustfri stål. Har du brug for rådgivning til antal eller materialevalg, så du altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 98 55 10 75 eller salg@danvaern.com.

Viser alle 2 resultater

Glasbolte til dit nye glashegn

Se vores udvalg af glasbolte til dit glashegn. Vores glasbolte er i 2 versioner. Enten som zink eller i rustfri stål (S316). Zink overfladen passer godt sammen med galvaniserede balustre og de rustfrie sammen med en rustfri baluster.

Alle vores glasbolte leveres med hvide nylonpakninger, der forhindrer direkte kontakt mellem glasset og metalboltene samt bagstykket, hvilket hjælper med at skåne glassets overflade og forlænge dets levetid.

Vælg mellem zinkglasbolte for et mat look, eller rustfri stålglasbolte for en mere klassisk udseende.

Materialet

Vores rustfri stål glasbolte er fremstillet af stållegering AISI 316, som er ideel til generel brug. Vores glasbolte kan være en sikker og stilfuld glasinstallation. Vælg det rigtige materiale og design for at sikre, at dine glasprojekter ikke kun er smukke, men også langtidsholdbare. Ved kystnære områder, hvor korrosion kan være en bekymring, anbefaler vi glasbolte med stållegering Duplex 2205, der er bedre egnet til sådanne miljøer.

Vores glasbolte er en vigtig del til dit nye glasværn – og vi har lavet et produkt, der både lever op til ønsket om lang holdbarhed og høj æstetik. Vælg det rigtige materiale og design for at sikre, at dine glasprojekter ikke kun er flotte, men også langtidsholdbare.

Glasbolt zink 40
0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen