Bundskinner til topmonteret glasgelænder 

Stort udvalg i topmonteret bundskinner til glasgelænder og -værn, i børstet stållook og sort pulverlakering.

Når du køber topmonterede bundskinner fra Danværn, tilbyder vi et personligt besøg for at kontrol opmåle og rådgive dig, så du får den bedste løsning til dit projekt.

Topmonterede bundskinner til glasgelænder

Prøv vores topmonterede bundskinner til glasglasgelænder, designet til både æstetik og funktionalitet, perfekt til dit næste hjemme- eller byggeprojekt. Vores sortiment inkluderer fire forskellige produkttyper. Du kan få et kort overblik over vores produkter her:

BV4500: Vores slanke, robuste BV4500 er ideel til løsning til dig, der ønsker en så lav skinne, som det er muligt at fremstille. Styrke op til 2 kN kapacitet. Dens unikke ribbede profil og UV-resistente materialer sikrer langvarig holdbarhed og pålidelighed. Du kan se den sorte BV4500 skinne her eller vores aluminiumsfarvet skinne her.

BV7600: Dette er en stærk, men også en let løsning med en vægt på kun 3,5 kilo per meter og har en styrke på op til 2 kN. Det rillede design holder kilerne fast, mens den anodiserede overflade giver et rustfrit stål-look. Du kan se bundskinnen her.

BV8900: Et af markedets hurtigste, når glasset skal justeres, findes med BV8900. Denne justerbare skinne tillader lynhurtig og præcis justering af glasset, hvilket minimerer montageomkostningerne. Med en styrke på op til 3 kN håndterer den effektivt de fleste krav og er en økonomisk effektiv løsning for ethvert projekt. Du kan se den aluminiumsfarvede bundskinne her eller den sorte skinne her.

BV9900: BV9900 er lige som BV8900 serien designet for hurtig og sikker montering. Denne “Game Changer” i glasværn leveres med enkel justering fra indersiden via en umbraco M5 nøgle, og tilbyder en skinnestyrke på op til 4 kN. Resultatet er en økonomisk effektiv løsning, der minimerer montageomkostninger med op til 70%, mens den sikrer optimal holdbarhed og sikkerhed. Du kan se bundskinnen her.

Glasværn med nem montering

Hurtigere og stærkere 

Danværn er en stolt dansk virksomhed med base i Nordjylland, og hos os betyder det noget at spare vores kunder for tid. Vores justerbare bundskinner er designet til at reducere installationskompleksiteten markant, så du kan opnå op til 50% hurtigere montering med vores justerbare skinner sammenlignet med traditionelle systemer.

Vælg Danværns topmonteret glasgelænder, når du skal have et glashegn, der sparer tid og går hånd i hånd med moderne æstetik og krav til holdbarhed.

Glasgelænder til parcelhuset
Moderne glasglænder til terrassen
0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen