Bundskinner til sidemonteret glasgelænder

Se vores flotte udvalg af bundskinner til glasgelænder og -værn her på siden.

Når du vælger sidemonterede bundskinner fra Danværn, tilbyder vi et personligt besøg for at måle op og rådgive dig, så du får den bedste løsning til dit projekt.

Bundskinner til sidemonteret glasværn og -gelænder

Glasværn fra Danværn giver dig en flot og innovativ løsning indenfor glashegn, til både private hjem og større byggerier. Vi har fuld fokus på at levere en sikker og stilfuld afgrænsning til altaner og terrasser. Vi producerer og levere bundskinner til glashegn, der er sidemonteret samt alle delkomponenter – og du kan vælge kun at købe bundskinnen eller få hele pakken med glasset hertil.

Vores BV8900S model er en slank og stærk løsning, designet for at opnå den hurtigste og mest omkostningseffektive installation på markedet. Dette system er foretrukket af både montører og arkitekter, takket være dens enkle justeringsmekanisme, der kan betjenes med en skruemaskine og dens robusthed med en styrke på op til 3 kN. Du kan bestille en sort og en aluminiumsfarvet udgave.

BV9900S er en større udgave af BV8900S, hvor værnet udsættes for en meget høj belastning, typisk offentlige bygninger. Lige som BV8900S er du sikret let montering og justering af glassene. På alle andre bygninger inkl. private, anbefaler vi dog BV8900S

glasvaern-atosupply03<br />
glasværn sidemonteret, glashegn sidemonteret
0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen