Glasværn

Vi har et stort udvalg af tilbehør til glasgelænder hos Danværn, så du kan komme helt i mål med et nyt flot og funktionelt glasværn og -gelænder.

Du er altid mere end velkommen til at ringe til os, hvis du har brug for rådgivning til at vælge de rette produkter.

Tilbehør til glasgelænder – alt, hvad du behøver for den rette løsning

Udforsk vores udvalg af tilbehør til glasgelænder, til at sikre en god installation af dit glasværn. Vores tilbehørskategori tilbyder alt fra endekapper til justeringsværktøjer.

Hvert produkt i vores tilbehørskollektion er fremstillet med øje for detalje og kvalitet, og sikrer at dit glasværn ikke kun har et flot udseende, men også opfylder alle sikkerhedsstandarder.

Vælg det rigtige tilbehør fra Danværn til dit glasgelænder for at sikre en installation, der er både flot og funktionel. Uanset om du er fagperson eller gør-det-selv, har vi de værktøjer og dele, du behøver for at fuldende dit projekt.

Diverse tilbehør

 • Endekapper: Giver en glat afslutning på dine glasværn, og lukker skinnerne af i enden.
 • Hjørner til værnet: Både udvendige og indvendige hjørner, for at opnå en præcis sammenføjning af glasset i alle hjørner.
 • Værktøjer: Kilehammer, kilefjernere, hexagonbit, gør installation og justering af kiler hurtig og nem, hvilket er essentielt for den korrekte montering af glasværn.
 • Sidekapper: Anvendes til sidemonteret skinner, som dækker montagehullerne i siderne af skinnen og giver hermed en ensartet og pæn finish.
 • Kit Box: Indeholder justeringsblokke/kiler, L-vinkler, og gummi, tilpasset de enkelte typer af skinner.
 • Samlestifter: For at samle og styre skinnerne og hjørner, når de stød samles (når skinner ligges i forlængelse af hinanden). Det hjælper montagen, at skinnerne flugter og står ens, til præcis justering og sikker sammenføjning af glasset.
Glas til glasværn
0
  0
  Kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen