Terrassefod 25-40 mm

til træ, keramiske klinker og fliser

24,00 kr. + Levering

Varenummer (SKU): 6363259 Kategori:

400 på lager (kan bestilles som restordre)

stk

Justerbar terrassefod til træ, keramiske klinker og flise terrasser

Den justerbare terrassefod fra CLEVER LEVEL-serien er en alsidig løsning til hævede terrasser. Terrassefoden giver mulighed for højdejustering fra 25-40 mm. og er formentlig markedets nemmeste terrassefod at arbejde med. Clever Level er utrolig stærk og testet til 800 kilo, vi anbefaler en sikkerhedsfaktor på to og råder derfor til at man regner med 400 kilos belastning pr. terrassefod.

Afstanden imellem terrassefødderne anbefales til maksimalt at være 50x50 cm afhængig af hvilken terrassebræt eller flise du anvender, kan der være mindre afstand (for afstand imellem strøer, se terrasse bræt og flise producentens anvisning).

Der er mulighed for jævn højdejustering af terrassefoden ved hjælp af den roterende justeringsskive, selv når strøerne allerede er monteret på terrassefødderne. Terrassefoden kan anvendes til både fliser (indbyggede 3 mm fuge afstandsstykker) og strøer (indbygget element til fastgørelse af strøer/bjælkelag). Terrassefoden giver solid støtte og kan bruges på langt de fleste typer underlag, inklusive dem med vandtæt isolering.

Mål og specifikationer

Materiale

90% genanvendt plastic

Højde

Højdejustering fra 25-40 mm

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen