Moderne glasglænder til terrassen

Om Danværn

Hos Danværn kombinerer vi kvalitet, tryghed og god rådgivning i alle vores værnløsninger. Danværn er en 100% dansk ejet virksomhed og vores fokus er, at du skal stå tilbage med et glashegn, der passer præcis til din ejendom eller byggeprojekt – uden det behøver at koste ekstra.

Her kan du læse mere om Danværn, vores historie og visioner for en ansvarlig produktion mange år ud i fremtiden.

Da brødrene Andersen fik en god idé

Danværn blev grundlagt den 1. april 2020 af 2 nordjyske brødre Paw og Allan Andersen. Med en dybdegående forståelse for byggebranchen og over 60 års erfaring tilsammen indenfor værnløsninger, begyndte arbejdet med at forbedre montageprocessen af glasværn.

Vi kunne nemlig se, at det kunne gøres meget nemmere for håndværkerne at montere ude på byggepladserne – og ikke mindst gøre det meget nemmere for private at vælge de smukke glasværnsløsninger til boligen.

Fra vores begyndelse har vi fokuseret på at tilbyde produkter, der ikke blot er nemme at montere, men også sætter fokus på at reducere CO2 i produktionen. Dette arbejde har vi været i gang med fra virksomhedens start – og det bliver ved med at være et centralt omdrejningspunkt for os.

For vi tager gerne et ansvar for en mere klimavenlig produktion ved at indfase brugen af genbrugs aluminium og producere mest muligt indenfor landets grænser

– og det bedste af det hele er, at det er ikke være dyrere for dig som forbruger eller håndværker at vælge Danværns løsninger frem for andre – tværtimod!

Vi kan sagtens konkurrere på de gode priser og stadig komme hjem til jer og måle op og give rådgivning.

Moderne glasglænder til terrassen

En del af ATO Supply

Danværn er en del af ATO Supply, der leverer en lang række produkter til byggebranchen med fokus på at minimere CO2-udledning.

Udover Danværn, distribuerer ATO Supply også anerkendte mærker som ETALBOND og MOSO Bamboo

Du kan læse meget mere om ATO Supply her.

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen