Spørgsmål til værn og glasgelænder

Husk du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til et af vores produkter på tlf. +45 98 55 10 58 eller salg@danvaern.com

Hvordan opmåler jeg min terrasse?

For at give dig et tilbud, skal du blot lave en simpel skitse med mål og maile til os, herfra kan vi sagtens udregne et tilbud til dig.

Når ordren er afgivet kommer vi gratis ud og kontrol opmåler din terrasse, inden ordren sættes i produktion.

Hvor højt skal et glasværn være?

På en private terrasse er sikkerhedskravet i følge bygningsrelementet at et glashegn og værn skal være min. 1,0 meter højt hvis der er mere end 1,2 meter over terræn. 

Har du en privat altan skal værnet være min. 1,00 meter højt. Er altanen eller løbegangen offentlig/erhverv er kravet derimod min. 1,20 meter højt.

Glasværn – kan jeg gøre det selv?

Ja det kan du, hvis du har almindelige håndværksmæssige kundskaber, kan du sagtens montere et glasværn selv. Vi hjælper dig på vej og du får en udførlig montagevejledning med herfra.

Under de forskellige bundskinner finder du også vores montagevejldninger.

Hvad er hærdet lamineret glas?

Hærdet lamineret hærdet glas, består af to lag glas med en sikkerhedsfolie imellem de to lag glas som virker som en sikring hvis glasset ved uheld går i stykker.

Hærdningen gør at glasset går i små fine uskarpe stykker og lamineringen imellem glasset sikre at glasset bliver siddende i en mindre tidsperiode.

Glastykkelse, hvad betyder f.eks. 8.8.4 (8+8)

– 1 lag glas af 8 mm hærdet glas
– 4 lag laminering (folie enten klar eller mat)
– 1 lag glas af 8 mm hærdet glas

6+6 = 12,76 mm
8+8 = 16,72-17,52 mm
10+10 = 21,52 mm

Hærdet lamineret hærdet glas bør altid anvendes hvor der fare for nedstyrtning og personskade hvis glasset springer og kan falde ud.

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen